اهمیت انجام خدمات گرافیکی برای سایت های فنی مانند خدمات کولرگازی
مارس 2, 2023
طراحی موشن گرافیک
مارس 2, 2023
اهمیت انجام خدمات گرافیکی برای سایت های فنی مانند خدمات کولرگازی
مارس 2, 2023
طراحی موشن گرافیک
مارس 2, 2023
نمایش همه

طراحی بسته بندی

طراحی بسته بندی به عنوان یکی از اصلی‌ترین خدمات حوزه گرافیک شناخته می‌شود. منظور از طراحی بسته بندی پیاده سازی بسته بندی برای محصول است. همان جعبه یا کارتن هر محصول را بسته بندی محصول می‌گویند. شرکت طراحان آزاد به عنوان یکی از بهترین شرکت‌های ارائه دهنده خدمات بسته بندی آماده همکاری با مجموعه‌های مختلف و همچنین سازمان‌های مختلف است.

بسته بندی چیه و چه کاربردی دارد یکی از اصلی‌ترین سوالاتی است که هر کارفرمایی می‌تواند داشته باشد. بسته بندی دقیقا همان فایل لایه باز یا همان گسترده بسته بندی است که به وسیله آن جعبه محصول طراحی و پیاده سازی می‌شود. به وسیله این فایل شما می‌توان جعبه محصول را به خوبی طراحی و پیاده سازی کنید. کاربردهای مختلفی را می‌توان از بسته بندی سراغ داشت که اصلی‌ترین کاربرد هر بسته بندی را می‌توان افزایش فروش محصول در نظر گرفت. ما در شرکت طراحی گرافیک طرحان آزاد هر آنچه در رابطه با بسته بندی، طراح بسته بندی، کیفیت بسته بندی و هر موردی در این موارد باشد را برایتان به نمایش می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

بسته بندی چیست؟

بسته بندی (packing) به کلیه پروسه طراحی و تولید پوشش احاطه کننده محصول گفته می‌شود. وظیفه بسته بندی این است که از کالای مورد نظر حفاظت کرده و با ظاهر جذاب خود نظر مشتری را برای خرید جلب کند. بسته بندی محصولات سه بخش مختلف را دربر می‌گیرد؛ یکی بسته اولیه مانند تیوپ انواع کرم، دیگری بسته بندی ثانویه که جعبه تکی محصول را شامل می‌شود. در نهایت نیز بسته نهایی یا جعبه‌ای که چندین محصول درون آن جای داده می‌شود.

بسته بندی از نظر جنس انواع مختلفی دارد، جعبه‌های مقوایی، کارتنی، پلاستیکی، هاردباکس و جعبه‌های نئوپان از جمله آن‌ها هستند که هر کدام برای محصولات خاصی کاربرد دارند. فرقی نمی‌کند که بسته بندی چه جنسی داشته باشد، در هر صورت باید اطلاعات مربوط به کالا مانند نام، آدرس و لوگوی کارخانه سازنده، تاریخ تولید و انقضا و سایر ویژگی‌ها به طور کامل بر روی آن درج شود.

مزایای بسته بندی

یکی از پارامترهای مهمی که موجب پیش گرفتن شما از رقبا خواهد شد، استفاده از یک بسته بندی با دیزاین شیک و استاندارد است. بسته بندی مزایای بسیاری به همراه دارد که عبارتند از:

  • افزایش فروش و ایجاد مشتریان وفادار

بسته بندی اولین برخورد مشتری با محصول است و تاثیر زیادی در تصمیم‌گیری او برای خرید دارد. چنانچه  دیزاین بسته بندی در شرکت‌های باتجربه مانند طراحان آزاد انجام شود، تیم گرافیکی ظاهری جذاب به آن می‌بخشند که این امر افراد را به مشتریان وفادار شما تبدیل می‌کند.

  • اطلاع رسانی در مورد محصول

بر روی بسته بندی برچسبی حاوی اطلاعات محصول قرار می‌گیرد. از این‌رو مشتریان می‌توانند بدون پرسش از مسئول فروش اطلاعات لازم را دریافت کرده و برای خرید تصمیم بگیرند.

  • متمایز شدن با شرکت‌های رقیب

طراحی بسته بندی با توجه به رنگ سازمانی شما انجام می‌گیرد، سپس لوگو و سایر ویژگی‌های شرکت بر روی آن درج می شود. این ظاهر یونیک و نوآورانه شما را از شرکت‌های رقیب متمایز کرده و بلافاصله نظر مشتریان را جلب می‌کند.

  • تقلیل ضایعات

ارائه کالا در یک بسته بندی بادوام و مناسب تا حد زیادی مانع از آسیب دیدن آن و ایجاد ضایعات می‌شود.

  • برندسازی

یک بسته بندی منحصربه‌فرد و جذاب سرنخ‌هایی را در اختیار خریداران قرار می‌دهد، بنابراین هر کجا که آن را ببینند بلافاصله به یاد برند شما می‌افتند.

  • کاهش احتمال سرقت

با بسته بندی محصولات امکان شمارش دقیق آن‌ها فراهم می‌شود، از این‌رو امکان سرقت یا جعل محصولات به حداقل می‌رسد.

معایب بسته بندی

معایب بسته بندی در مقایسه با محاسن بسیار آن انگشت شمار است. افزایش هزینه تولید یکی از معایب بسته بندی است، البته در بلند مدت منجر به بالا رفتن میزان فروش شده و این نقطه ضعف پوشش داده می‌شود. عیب دیگر بسته بندی این است که در صورت استفاده از مواد بازیافت نشدنی مضراتی را برای محیط زیست به همراه خواهد داشت.

کاربرد بسته بندی

بسته بندی کارکردهای زیادی دارد که تعدادی از آن‌ها در زیر آورده شده است:

  1. مهم‌ترین و اصلی‌ترین کاربرد بسته بندی این است که اجناس مورد نظر را در برابر ضربات وارده در طول فرآیند حمل و نقل و همچنین شرایط محیطی مانند دما و رطوبت حفظ می‌کند.
  2. کارکرد دیگر بسته بندی این است که به مصرف‌کننده از بابت دست نخورده بودن کالا اطمینان می‌دهد.
  3. بسته بندی امکان حمل و نگهداری آسان محصولات را فراهم می‌آورد. بسیاری از کالاهای تولید شده برای رسیدن به دست مصرف‌کننده مسافت‌های طولانی را طی می کنند؛ بسته بندی باعث می‌شود که اجناس به سهولت و با اشغال فضای کمتری در کانتینرها جای داده شوند.

نمونه طراحی بسته بندی

دیدن نمونه بسته بندی یکی از اولین کارهایی است که باید به خوبی در زمان ثبت سفارش طراحی بسته بندی به آن توجه داشته باشید. شرکت‌های طراحی کننده بسته بندی با استفاده از سابقه کاری بالا و همچنین نمایش نمونه کارهای حرفه‌ای سعی می‌کنند که مخاطب را با شیوه طراحی و همچنین سبک و سیاق و روند را پیاده سازی کنند. شرکت‌های مختلفی در حوزه ارائه بسته بندی مشغول به فعالیت هستند که از جمله این شرکت‌های می‌توان به شرکت بسته بندی این پک و همچنین شرکت طراحی بسته بندی سلام گرافیک اشاره کرد.

در زیر بهترین نمونه کارهای بسته بندی شرکت طرحان آزاد آماده است با مراجعه به بخش زیر می‌توانید هر آنچه از یک شرکت طراحی بسته بندی نیاز دارید را مشاهده کنید.

معرفی شرکت‌های فعال در حوزه بسته بندی

شرکت‌های مختلفی در حال حاضر در حوزه بسته بندی و پکیجینگ مشغول به فعالیت هستند که از جمله این شرکت‌های به استودیو سلام گرافیک و موارد معرفی شده در زیر اشاره کرده‌ایم.

استودیو بسته بندی سلام گرافیک

شرکت طراحی گرافیک سلام گرافیک بیش از 10 سال است که در حوزه گرافیک و بسته بندی به صورت تخصصی مشغول به فعالیت است. شرکت سلام گرافیک نمونه کارهای بسته بندی مختلفی را توانسته است به نمایش بگذارد. مجتبی ملاکی مدیر استودیو سلام گرافیک تلاش کرده است که با استفاده از دانش تخصصی و همچنین روی کار آمدن طرحان حرفه‌ای همواره تلاش بر ارائه نمونه کارهای بسته بندی حرفه‌ای و همچنین پیاده سازی حرفه‌ای بسته بندی برای افزایش فروش و رسمیت بخشیدن به کار بسته بندی و مواردی از این قبیل است.

شرکت سلام گرافیک تقریبا از سال 1390 فعالیت رسمی خود را در حوزه بسته بندی شروع کرده است و با ارائه کارهای حرفه‌ای و پیاده سازی نمونه‌های متنوع هموراه تلاش کرده است که کیفیت و زیبایی را برای مجموعه‌های مختلف ارائه کند. برای دیدن نمونه کارها و همچنین اطلاع از قیمت و مواردی از این قبیل می‌توانید به آدرس وب سایت یعنی http://higraphics.ir/ مراجعه کنید.

شرکت بسته بندی این پک

شرکت بسته بندی این پک

شرکت ظریف گرافیک

ظریف گرافیک

شرکت سینا پکیجینگ

بسته بندی سینا

شرکت طراحی ایکاس

شرکت طراحی محصول ایکاس

مجله گرافیک پرینت مگ

شرکت چاپ پرینت مگ

مدرسه آنلاین گرافیک

مدرسه آنلاین

شرکت نگاره نفیس

نگاره نفیس

شرکت dddd

شرکت 4 دی

استودیو گرافیک طراحان برتر

طراحان برتر

استودیو خانه عکس و طرح

استودیو خانه عکس و طرح

مجموعه آموزشی مکتب تی وی

مکتب تی وی

وب سایت چاپخونه

چاپخونه

تیم طراحی گرافیک آروین پک

آروین پک

شرکت گرافیکی آتنا

شرکت آتنا

شرکت طراحی گرافیک و بسته بندی فهار

استودیو فهار

استودیو گرافیک افرا گرافیک

افراگرافیک

شرکت چاپ و بسته بندی کی نگار

کی نگار

شرکت سیپدار کارتون

استودیو سپیدار کارتون

شرکت طراحی و بسته بندی امپک

استودیو گرافیک امپک

معرفی کتاب‌های حوزه بسته بندی

کتاب‌های گوناگونی وجود دارد که در حوزه بسته بندی در ایران به چاپ رسیده است. اگر طراح گرافیک هستید و می‌خواهید در حوزه بسته بندی فعالیت جدی و اصولی داشته باشید پیشنهاد می‌کنم حتما در رابطه با کتاب‌های حوزه بسته بندی و همچنین مقالات چاپ شده ایرانی و خارجی مطالعاتی داشته باشید. در زیر لیست کتاب‌های بسته بندی چاپ شده در ایران به نمایش گذاشته شده است.

انتشارات فاطمی

کتاب بسته بندی انتشارات فاطمی

لیست کتاب‌های بسته بندی برای خرید.

رشته تحصیلی طراحی بسته بندی

رشته تحصیلی طراحی بسته‌بندی، به صورت عام، شامل آموزش و یادگیری نحوه طراحی و توسعه بسته‌بندی‌های مناسب برای محصولات است. این رشته شامل مباحثی از قبیل تفریح، بازی‌ها، آبمیوه، خشکبار و اقلام غذایی است. در این رشته، شاگردان با روش‌های طراحی بسته‌بندی فهمیده و کیفیت و ایمنی محصولات را افزایش می‌دهند.

طراحی بسته‌بندی به دو صورت سه‌بعدی (3D) و دو بعدی (2D) انجام می‌شود. در طراحی 3D، بسته‌بندی محصولات براساس نیازهای ثبت شده اعمال می‌شود. در طراحی 2D، بسته‌بندی به صورت دستی و یا با استفاده از نرم‌افزارهای طراحی انجام می‌شود.

مهارت‌های لازم برای این رشته عبارتند از توانایی در طراحی، نقشه کشی، استفاده از نرم‌افزارهای طراحی، ایجاد بهینه بسته‌بندی برای محصولات، آشنایی با مواد بسته‌بندی و قابلیت‌های آن‌ها، شناخت برند و بازار مقصد و نیز توانایی پیاده‌سازی رویه‌های مدیریت زنجیره تأمین برای بسته‌بندی و حفظ کیفیت محصولات.

اقدامات لازم پیش از طراحی بسته بندی

برای طراحی بسته‌بندی یک محصول، چند مرحله قبل از شروع به طراحی نیاز است به انجام برسند. این اقدامات عبارتند از:

۱.بررسی نیاز مشتری: برای شروع طراحی بسته بندی، نیاز است که نیازها و الزامات مشتریان به دقت مطالعه شوند، این در واقع به طراحان کمک می کند تا بتوانند بسته بندی مناسبی برای محصول طراحی کنند که علاوه بر جذب مشتریان، برای مشتری کاربردی باشد.

۲.معرفی محصول: شرح کامل محصول شامل اندازه، شکل، وزن، جنس، ویژگی ها و … برای طراح قابل دسترسی باشد.

۳.شناخت رقبا: برای مطالعه تحلیل رقبا، نیاز است به بررسی بسته بندی هایی که رقبا استفاده می کنند روی بیاییم و با درک روند رقابتی می توانیم بیشتر به طراحی محصول خود توجه کنیم.

۴.تعیین بسته بندی متناسب: پس از بررسی نیاز مشتری و معرفی محصول، بسته بندی مناسب برای محصول تعیین می شود. نکته مهمی که باید در این مرحله مورد توجه قرار گیرد این است که بسته بندی محصول نباید له‌شده باشد و باید خواست مشتری را جلب کند.

۵.تست بسته بندی: بعد از طراحی بسته بندی، باید با آزمایش‌های لازم بررسی شود که آیا بسته بندی ایجاد شده، برای محصول مناسب است یا نه. بهتر است که در این مرحله، تست‌های شبیه‌سازی حمل و نقل و ذخیره‌سازی محصول نیز انجام شود.

با انجام مراحل فوق، می‌توان به طور مؤثری به‌طراحی یک بسته‌بندی عالی‌تر برای محصولات دست یافت.

پسوند فایل های لایه باز بسته بندی

پسوند فایل های لایه باز بسته بندی بیشتر به صورت AI ، EPS ، PSD و PDF است.

  1. AI: Adobe Illustrator file به صورت .ai می باشد و فرمت بیشتری برای طراحی لوگو و گرافیک استفاده می شود. فایل های AI حاوی لایه های مختلف هستند و می توان نسخه های مختلفی از فایل های AI را باز کرد.
  2. EPS: Encapsulated PostScript file به صورت .eps است که برای ترسیم شکل های ساده یا پیچیده، ترسیم نمودار و استفاده در صفحه روی نرم‌افزارهای چاپ کاربرد دارد. فایل EPS حاوی لایه های مختلف نیست و برای باز کردن آن، از نرم‌افزار Adobe Illustrator یا Inkscape استفاده می شود.
  3. PSD: Adobe Photoshop file به صورت .psd است که برای طراحی گرافیک و عکس های پیچیده استفاده می شود. فایل های PSD حاوی لایه های مختلف هستند و می توان نسخه های مختلفی را از فایل PSD باز کرد.
  4. PDF: Portable Document Format file به صورت .pdf می باشد و قابلیت نمایش بر روی پلت فرم های مختلف را دارد. فایل های PDF به خوبی در محیط چاپ کاربرد دارند و به دلیل پشتیبانی از انواع دستگاه های چاپ، برای نمایش فایل های مختلف قابل استفاده است.

وظایف بسته بندی

وظایف بسته‌بندی محصولات شامل مراحل مختلفی از جمله طراحی بسته‌بندی، مواد بسته‌بندی، انتخاب ماشین‌آلات بسته‌بندی، تولید و بسته‌بندی، برچسب‌گذاری، حمل و نقل و ذخیره‌سازی بسته‌بندی می‌شود. بعضی از وظایف بسته بندی عبارتند از:

  1. طراحی بسته‌بندی: طراحی بسته‌بندی مناسب برای محصول از اولین مراحل بسته‌بندی می‌باشد که در آن طراحی بسته‌بندی با توجه به نیاز و محیط محصول انجام می‌شود.
  2. انتخاب مواد بسته‌بندی: مواد بسته بندی باید با نوع و بهره‌وری محصول مطابقت داشته باشند و باید با شرایط ‌حفظ‌ازدردشدگی و حفظ محصول سازگاری داشته باشد.
  3. انتخاب ماشین‌آلات بسته‌بندی: بسته‌بندی باید با استفاده از ماشین آلات مناسب و الگوهای بسته‌بندی رایج صورت گیرد.
  4. تولید و بسته‌بندی: محصولات باید با دقت بالا تولید و بسته‌بندی شوند تا ضرر و خسارتی در حین حمل و نقل و قرارگیری در مغازه‌ها به وجود نیاید.
  5. برچسب‌گذاری: برچسب‌ها اطلاعات مربوط به محتوای بسته‌بندی و همچنین توضیحات مربوط به برند و نوع محصول را در بر می‌گیرد.
  6. حمل و نقل: بسته‌بندی باید از ابتدا تا انتهای زنجیره تأمین، برای حمل و نقل، ذخیره‌سازی و به مشتریان نهایی با کیفیت و ضمانت اصالت محصولات به کار گرفته شود.
  7. ذخیره‌سازی بسته‌بندی: مواد بسته بندی باید در محیطی مناسب و کنترل شده ذخیره شوند تا کیفیت محصول حفظ شود.

تصویر سازی بسته بندی

تصویرسازی بسته بندی شامل تمام مراحل طراحی بسته بندی است. این شامل طراحی ظاهر بسته بندی، انتخاب مواد بسته‌بندی، برچسب‌گذاری و غیره است. در طراحی بسته بندی، تصویرسازی به منظور ارائه ایده‌های مختلف برای بسته بندی محصول استفاده می‌شود و این ایده‌ها به کمک نرم‌افزارهای طراحی گرافیک به تصویر کشیده می‌شود.

در تصویرسازی بسته بندی باید به جزئیات اهمیت داده شود، مانند طرح‌های زیبا، استفاده از مواد با کیفیت، انعطاف‌پذیری بسته بندی در برابر شرایط نامساعد، ساده‌سازی بسته بندی و برچسب‌گذاری درست.

همچنین، تصویرسازی بسته بندی به شرکت‌ها کمک می‌کند تا ایده‌های خود را به درستی و با دقت بیشتری منتقل کنند و تا زمانی که کار به بسته بندی و حمل و نقل محصول نرسیده است، مشتری را جذب کنند و نشان دهند که بسته بندی محصولاتشان با کیفیت و جذاب است.

در کل، تصویرسازی بسته بندی مهمترین عامل در موفقیت محصولات و افزایش فروش آن‌ها است.

واحد های اندازه گیری در طراحی بسته بندی

در طراحی بسته‌بندی، واحدهای اندازه‌گیری که به کار می‌روند، باید دقیق و مناسب باشد. بسته به نوع محصول، عواملی مانند اندازه، وزن، حجم، شکل و ظاهر محصول، اندازه‌گیری‌های مختلفی مورد نیاز هستند. در زیر، واحدهای اندازه‌گیری متداول در طراحی بسته‌بندی ذکر شده‌اند:

  • سانتی‌متر و میلی‌متر: واحدهای سانتی‌متر و میلی‌متر برای اندازه‌گیری ابعاد محصولات همچون طول، عرض، و ارتفاع به کار می‌روند.
  • کیلوگرم و گرم: واحدهای کیلوگرم و گرم برای اندازه‌گیری وزن محصولات استفاده می‌شوند. در طراحی بسته‌بندی، وزن محصولات بسیار حائز اهمیت است.
  • لیتر و میلی‌لیتر: واحدهای لیتر و میلی‌لیتر برای اندازه‌گیری حجم محصولات مانند مایعات و پودرها به کار می‌روند.
  • اینچ: واحد اینچ برای اندازه‌گیری ابعاد محصولات به کار می‌روند. معمولا در بسته‌های غیرمتقارن و با ابعاد مختلف، از این واحد استفاده می‌شود.
  • پیکسل: در طراحی بسته‌بندی دیجیتالی، از واحد پیکسل برای اندازه‌گیری ابعاد تصاویر استفاده می‌شود.

علاوه بر این واحدها، برای ارزیابی ویژگی‌های مختلف بسته‌ بندی مانند مقاومت در برابر شکست و رطوبت، از تست‌ها و استانداردهای خاصی نیز استفاده می‌شود.

فرم و شکل بسته بندی چگونه است

فرم و شکل بسته‌بندی بسته به نوع محصول، نیاز مشتریان، توانایی تولید کننده و جایگاه محصول در بازار، متفاوت است. برای این‌که بسته‌بندی موثر و جذاب باشد، از اصول طراحی مناسب برای فرم و شکل بسته‌بندی باید استفاده کرد.

طراحی مناسب بسته‌بندی باید علاوه بر ارائه یک حفاظت قوی برای محصولات، به گونه‌ای باشد که مشتری به سادگی بتواند کالاهای مورد نظر خود را از بسته‌بندی جدا کند و برای استفاده در محیط زیستی پس‌دور را شکست داد. به طور کلی، شکل و فرم بسته‌بندی به صورت‌های زیر است:

1- بسته‌های جعبه‌ای: انواعی از بسته‌های فلزی، کاغذی، کرافتی و … که به شکل جعبه دور، مستطیل یا مربعی طراحی شده‌اند. بسته‌بندی جعبه‌ای به دلیل استقرار مناسب و ساختار محکم، برای بسته‌بندی محصولات سنگین و حساس مناسب است.

2- بسته‌های پلاستیکی: انواع بسته‌بندی‌هایی که از مواد پلاستیکی خاص ساخته شده‌اند. این بسته‌ها دارای انواع مختلفی همچون بسته‌بندی انعطاف‌پذیر، زیپ و … هستند که به دلیل استفاده‌ی آسان و وزن کم، در بسته‌بندی محصولات آرایشی و بهداشتی و همچنین مواد غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

3- بسته‌های الکترونیکی: بسته‌بندی‌های طراحی‌ شده‌ برای محصولات الکترونیکی مانند تلفن همراه، لپ تاپ، تبلت و کامپیوتر. در این بسته‌بندی‌ها، از مواد پلاستیکی و مقاوم استفاده می‌شود که محصولات را در برابر خطرات ناشی از شوک و ضربه محافظت می‌کند.

4- بسته‌بندی فولادی: این بسته‌بندی‌ها از اجزای سینی، پالت، بند و دسته‌ای نگه‌دارنده شامل حداقل دو درب ساده و راحت برای پر کردن از بالا و خالی کردن از پایین هستند.

5- بسته‌بندی چند لایه: بسته‌بندی‌های ایمنی برای کالاهایی که نیاز به حفاظت در برابر دما، نور، رطوبت و عوامل محیطی دارند. این بسته‌ها دارای لایه‌های مختلفی از مواد مانند فویل، کاغذ، پلاستیک، فوم، جاذب رطوبت و … هستند که با هم ترکیب شده‌اند.

با توجه به ویژگی‌های محصول و نیاز مشتری، باید در طراحی بسته‌بندی به شکل و فرم آن توجه شود تا علاوه بر ارائه یک حفاظت قوی، توانایی جذب مشتری را نیز داشته باشد.

بهترین شرکت چاپ بسته بندی

برای انتخاب بهترین شرکت چاپ بسته‌بندی، علاوه بر بررسی پروتفولیو و تجربه شرکت، می‌توانید نظرات و تجربیات مشتریان قبلی را نیز مورد بررسی قرار دهید. در نهایت، انتخاب بهترین شرکت چاپ بسته‌بندی نیازمند تحقیق و بررسی دقیق، مقایسه و تصمیم‌گیری منطقی و مسئولانه است.

ویژگی های یک شرکت بسته بندی

ک شرکت بسته‌بندی حرفه‌ای باید در عرصه بسته‌بندی توانایی‌های خاصی داشته باشد که در زیر به برخی از این ویژگی‌های قابل لحاظ در انتخاب یک شرکت بسته‌بندی حرفه‌ای اشاره شده است:

1- داشتن تخصص فنی: یک شرکت بسته‌بندی حرفه‌ای باید به خوبی از مواد بسته‌بندی، فرآیندهای بسته‌بندی و خطاهای محتمل در بسته‌بندی آگاهی داشته باشد. این آگاهی به شرکت امکان می‌دهد تا بتواند بهترین راه حل را برای بسته‌بندی محصولات مشتری بهینه‌سازی کند.

2- تجربه کافی: یک شرکت بسته‌بندی حرفه‌ای باید دارای تجربه و شناخت کافی از زمینه بسته‌بندی محصولات متنوع باشد. با توجه به تجربه‌ای که شرکت در زمینه بسته‌بندی، انتخاب مواد مورد نیاز و تولید بسته‌بندی متناسب با نوع محصول و نیازهای مشتریان بسیار مهم است.

3- نوآوری و خلاقیت: یک شرکت بسته‌بندی حرفه‌ای باید قادر به ارائه راه حل‌های خلاقانه و جدید در بسته‌بندی محصولات باشد. به طور کل، شرکت باید متمرکز بر بهبود روش‌های بسته‌بندی محصولات و به روز رسانی روش‌های خود به منظور انجام کار سریع‌تر، دقیق‌تر و بهینه‌تر باشد.

4- امکانات تولیدی مدرن: یک شرکت بسته‌بندی حرفه‌ای باید دارای امکانات تولیدی مجهز و پیشرفته باشد تا بتواند محصولات با کیفیت بالا و با سرعت بیشتری تولید کند.

خلاقیت در طراحی بسته بندی

طراحی بسته بندی کالاها در حال حاضر یکی از مهمترین قسمت‌های بازاریابی و فروش محصولات است. بسته بندی مناسب و جذاب می‌تواند باعث افزایش فروش و در نتیجه بهبود درآمد شما شود. ایده های خلاقانه برای طراحی بسته بندی عبارتند از:

1- استفاده از رنگ‌های جذاب و متنوع: انتخاب رنگ‌های جذاب و خاص باعث جلب توجه مشتریان و افزایش ارزش برند می‌شود. همچنین، استفاده از تولید کننده کاغذ با کیفیت بالا می تواند کیفیت بسته بندی را بالا ببرد.

2- استفاده از شکل‌های عجیب و غریب: بسته‌بندی‌هایی با شکل‌های خلاقانه و جالب می‌توانند مشتریان را شگفت‌زده کنند و باعث بروز دلخوشی و علاقه قوی نسبت به برند شوند.

3- استفاده از تصاویر موثر: یک تصویر ارزش هزار کلمه است، بنابراین استفاده از تصاویر زیبا و متمایز برای خریدکنندهان می تواند مفید باشد.

4- استفاده از فضاهای نوآورانه: ایجاد بسته‌بندی‌هایی با فضاهای نوآورانه نظیر پوششهای داخلی متناسب با بسته، افزایش کارآمدی بسته بندی و استفاده از فناوری برای افزایش تجربه خرید.

5- استفاده از متن و عنوان جذاب و متفاوت: انتخاب عنوان چشمگیر و کلمات جذاب و هوشمند می‌تواند توانایی بسته بندی را افزایش دهد و برند شما را در چشم مشتریان برجسته سازد.

6- استفاده از ابزارهای تعاملی: استفاده از برچسب‌های QR و دیگر ابزارهای تعاملی می‌تواند با مشتری یک تعامل دوطرفه راه‌اندازی کند که به بیشترین اطلاعاتی که می توانید به مشتری ارائه دهید کمک می کند.

از این ایده‌ها برای طراحی و بسته بندی محصولاتتان استفاده کنید تا بتوانید مشتریان جدید جذب کنید و مشتریان خود را نگه دارید.

بازاریابی با طراحی بسته بندی

بسته بندی یکی از اجزای مهم بازاریابی است که می تواند تاثیر شگرفی در موفقیت یا شکست یک محصول داشته باشد. طراحی بسته بندی صحیح و مطابق با نوع محصول و بازار مورد نظر، به شما کمک می کند تا باعث جذب مشتریانی شوید که در نهایت به افزایش فروش منجر می شود.

هنگام طراحی بسته بندی، باید به فرم، ابعاد، مصالح و طرح ظاهری آن توجه کرد. بسته بندی باید جذاب و برتر از رقبای شما به نمایش در آید، در عین حال، باید کارآیی و قابلیت تحمل را نیز داشته باشد.

بهترین چیزی که می توانید برای بازاریابی با استفاده از بسته بندی انجام دهید، این است که با توجه به نوع مصرف کننده محصول و بازار هدف، ویژگی ها و فواید محصول خود را در بسته بندی نمایش دهید. علاوه بر این، باید محتوای بسته بندی، برندینگ شما و دستاوردهای شرکت شما را نیز نمایش دهید تا در ذهن مصرف کننده محصول خود به خاطر بمانید.

به نظر من، استفاده از رنگ ها، کلمات و تصاویر جذاب و نشان دهنده ویژگی های محصول، برندینگ شما و دستاوردهای شرکت شما، همه موارد مهمی هستند که باید در بسته بندی شما درنظر گرفته شوند. همچنین، باید مطمئن شوید که بسته بندی شما قابلیت جذب توجه را دارد و در هر محیطی آسان قابل شناسایی است.

طراحی گرافیک بسته بندی

طراحی گرافیک بسته بندی باید به گونه ای باشد که برای مشتری جذاب و جلب کننده باشد. در حقیقت، بسته بندی یک شناسه ی برند شماست، بنابراین طراحی آن باید با شناساگر برند شما مطابق باشد.

اولین چیزی که باید مورد توجه قرار گیرد، انتخاب رنگ پایه برای بسته بندی است. بهتر است از رنگ های با قدرت شناسایی قوی استفاده کنید که به شما کمک می کنند که در بازاریابی بیشتری موفق باشید. معمولاً شرکت ها از یک رنگ برای بسته بندی استفاده می کنند که پس از مدتی با نام برندهای آنها ارتباط برقرار می کنند.

در طراحی بسته بندی، تصاویر نیز مهم هستند. انتخاب تصویر مناسب برای محصول، تاثیر بسزایی در جذب مشتریان دارد. معمولاً برای محصولات غذایی از تصاویر گرم و خوشایند استفاده می شود و برای بسته بندی محصولات الکتریکی از تصاویر ساده و مدرن استفاده می شود.

تمام معلومات مورد نیاز مشتری در بسته بندی قرار می گیرد. مانند نام محصول، نام برند، ترکیب تغذیه ای(در صورت کالا غذایی)، میزان وزن، تعداد در هر بسته و صورت های دیگر از حقایق کیفی و کمی می تواند در بسته بندی قرار بگیرد. این اطلاعات مهم به شما کمک می کنند که از بین رقبای خود برتری پیدا کنید و مشتریان شما بتوانند قبل از خرید به کلیت محصول آشنا شوند.

به کل، در طراحی بسته بندی باید از کلیه چیزهایی که در شناسایی و مارکتینگ شما کمک می کنند، حمایت کرد. بهتر است از تصاویر با کیفیت بالا و قالب هایی با طرحی زیبا و تمیز استفاده کنید تا بسته بندی شناساگر برند شما باشد و همچنین به مشتریان بیانگر کیفیت محصول شما باشد.

بهترین شرکت طراحی بسته بندی

هنگام انتخاب بهترین شرکت طراحی بسته بندی برای کسب و کار خود، باید به چندین عامل توجه کنید. در ادامه، بهترین شرکت طراحی بسته بندی را بر اساس چند معیار توضیح می دهیم:

1- تجربه: یک شرکت با سابقه و تجربه طراحی بسته بندی، احتمالاً بتواند برای شما بسته بندی با کیفیت و منحصر به فردی بسازد. در صورتی که شرکت مدنظر شما چندین سال تجربه در این زمینه دارد، احتمالاً بتواند نیازهای شما را بهتر درک کرده و نتیجه دلخواه شما را بهتر ارائه دهد.

2- جامعیت خدمات: بهترین شرکت طراحی بسته بندی باید بتواند خدماتی از قبیل طراحی بسته بندی، توسعه بسته بندی، چاپ بسته بندی و فرایند تحویل آن را ارائه دهد. با انتخاب یک شرکت با جامعیت خدمات، بتوانید نیازهای مختلف خود را به کیفیت بالاتری برآورده سازید.

3- قیمت: هزینه طراحی بسته بندی معمولاً به تعداد و پیچیدگی طرح بستگی دارد. در هنگام انتخاب یک شرکت طراحی بسته بندی، باید به قیمت های پیشنهادی توجه کنید و آن را با بودجه خود مقایسه کنید. اما بهتر است قیمت طراحی بسته بندی را به عنوان یک هزینه بازگشتی برای شما در نظر گرفت که با افزایش فروش کالای شما ایجاد می شود.

4- مهارت ها: بهترین شرکت طراحی بسته بندی باید توانایی طراحی متناسب با نیازهای شما را داشته باشد. باید قادر باشد طرح های خلاقانه و جذابی را در کن

5- نمونه کارها: تجربه و مهارت یک شرکت طراحی بسته بندی معمولاً در نمونه کارهای ارائه شده توسط آن قابل تشخیص است. در این راه ، بهتر است نمونه کارهای تولید شده توسط شرکت را بررسی کنید و با نوع طرح، کالا، حجم و صنعت مرتبط باکار خود مقایسه کنید.

بنابراین، بهترین شرکت طراحی بسته بندی برای شما به گونه ای است که توانایی ایجاد بسته بندی با کیفیت و منحصر به فرد را دارد، به نوع بودجه، تجربه و نوع خدماتی که شما نیاز دارید، مناسب باشد.

طراحی کاغذ یاداشت

طراحی تی شرت

طراحی یو ایکس

طراحی کاریکاتور

طراحی پاکت نامه

طراحی فولدر

طراحی سربرگ

عکاسی تبلیغاتی

طراحی سررسید

طراحی لوح تقدیر

طراحی فاکتور

طراحی بدنه وسایل نقلیه

طراحی لباس فرم

چاپ سه بعدی

طراحی جلد کتاب

طراحی هدیه تبلیغاتی

طراحی مهر

طراحی ماگ

صفحه آرایی کتاب

طراحی موشن گرافیک

طراحی کاراکتر

طراحی استند

طراحی مجله

طراحی پیکسل

طراحی استرابورد

طراحی تابلو فروشگاهی

طراحی لایت باکس

طراحی دفترچه راهنما

طراحی تندیس

طراحی کارت دعوت

طراحی بنر

طراحی ساک دستی

طراحی رابط کاربری

طراحی رزومه

طراحی منو

طراحی بروشور

طراحی بیلبورد

طراحی تقویم

طراحی پیکتوگرام

طراحی اینفوگرافیک

طراحی لیبل

طراحی پرچم

طراحی تبلیغات

طراحی کاتالوگ

طراحی بسته بندی

طراحی قالب اینستاگرام

طراحی تراکت

طراحی ست اداری

طراحی پوستر

طراحی کارت ویزیت

تصویر سازی

طراحی هویت بصری

طراحی لوگو

4/5 - (74 امتیاز)